یکی از بهترین روشهای بردن آب برای کوهنوردی و صعود در ارتفاعات:

در ورزش کوهنوردی این آب باید حاوی حدود 40 گرم قند ( 6،7 حبه قند) در هر لیتر باشد ، همچنین در صورتی که صعود مداوم بیش از 2 ساعت به طول می انجامد لازم است که حدود 6/0 گرم نمک به هر لیتر این آب اضافه شود.
این ترکیب ضمن تامین مایعات مورد نیاز بدن و جبران آب از دست رفته ، مانع خستگی کوهنورد می شود ، توصیه میشود پس از پایان صعود و تصمیم برای کمپینگ مایع زیاد و شیرین تر نوشیده شود تا ضمن جبران کمبود آب ، روند ترمیم ذخایر گلیکوژن عضلات شروع شده و کوهنورد را برای صعود بعدی در همان برنامه آماده سازد.
مصرف آب میوه های رقیق شده به نسبت 1 به 2 با آب نیز میتواند مایع مناسبی باشد ،
باید توجه داشت که مصرف مایعات خیلی شیرین ضمن کاهش جذب آب باعث ایجاد خستگی در کوهنورد نیز خواهد شد !
در نهایت باید تاکید نمود که از مهمترین مواد مغذی در ورزش کوهنوردی آب و مایعات است و با توجه به دشواری دسترسی و حمل آب در برنامه های کوهنوردی لازم است که کوهنوردان برنامه ریزی مناسبی جهت مصرف کافی آب در حین صعود و کمپینگ خود داشته باشند ، به نظر میرسد برای کم کردن وزن کوله پشتی آخرین چیزی که باید از کوله پشتی خارج شود آب است،
چرا که آب مایه توان و موفقیت و در مواقعی نجات جان کوهنورد است !!